PUBLICITAT

Jutjat el mim acusat de lladre i agressor

  • Va assaltar violentament a una anciana de 76 anys a qui volia llogar el pis
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Tribunal de Corts va jutjar ahir a un home de 50 anys que el passat mes de juliol del 2013 va agredir de manera violenta a una anciana de 76 anys.

L'home, disfressat de mim amb la cara pintada de blanc i negre, va quedar amb la propietària. Un cop feta la visita, va agredir-la i la va lligar de mans i peus amb la intenció de robar-hi. El lladre, que va reconèixer els fets, es va endur 1.400 euros i diverses joies, tot i que ha negat que hagués amenaçat de mort la dona.

Com a fet curiós, l'home sosté que va anar al domicili de l'anciana per encàrrec de qui posteriorment el va denunciar. De fet, va explicar que el denunciant va ser qui el va portar a l'edifici on van tenir lloc els fets i que després el va recollir, informa Andorra Difusió.

La víctima, que va resultar greument ferida, volia llogar a l'agressor el seu pis, ubicat a Escaldes-Engordany. La padrina s'havia citat amb l'agressor perquè aquest la va contactar mitjançant un número de telèfon que apareixia en el llistat de trucades rebudes de la víctima. A més de les joies, al domicili de l'home es van trobar uns guants de làtex.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT