PUBLICITAT

Nova rogatòria a la Batllia per l'afer dels Pujol

EL PERIÒDIC
BARCELONA

El Jutjat d'Instrucció 31 de Barcelona ha cridat a declarar el proper 27 de gener com a imputats a l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, la seva dona i a tres dels seus fills, pels presumptes delictes contra la Hisenda Pública i per blanqueig de capitals.

La magistrada Beatriz Balfagón els va citar a declarar successivament a la Ciutat de la Justícia «a fi de donar l'oportunitat als imputats de ser escoltats respecte dels fets i que puguin exercitar plenament el seu dret de defensa», informa Europa Press.

Per continuar amb la investigació, la jutge també va ordenar enviar una nova comissió rogatòria a Andorra i una altra a Liechtenstein per determinar l'existència de comptes bancaris o instruments financers de qualsevol tipus a nom del matrimoni Pujol Ferrusola o dels seus fills.

La primera comissió rogatòria que la jutge va enviar a Andorra va ser retornada perquè les autoritats del país van considerar que no s'havien aportat prou dades perquè se li pogués oferir aquesta informació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT