PUBLICITAT

Gutiérrez obté un 11è lloc a Zinal

  • L'esquiadora va marcar un temps final d'1min 40,69s i es va quedar a 3,01s de la primera
EL PERIÒDIC
ZINAL

Mireia Gutiérrez va córrer ahir en la segona jornada de la Copa d'Europa de Zinal, on va completar les dues mànegues en un temps de 1min 40.69s, que li va servir per col·locar-se en la 11a posició. Aquest resultat va permetre a l'esquiadora andorrana obtenir 28.19 punts FIS. Gutiérrez es va quedar a 3,01s de la guanyadora de la prova, l'alemanya Marlene Schmotz, que va marcar un temps final de 1min 37,68s.

En la primera mànega, l'andorrana va creuar la meta marcant un registre de 51,41s, un gran resultat que la col·locava 13a momentàniament, i es quedava a només mig segon del podi. En la segona i definitiva mànega, Gutiérrez va millorar el seu temps, completant l'eslàlom en 49,28, però aquesta vegada es va situar en la 17a posició.

L'esquiadora andorrana va estar competint amb molèsties en l'abductor durant aquests dos dies a Zinal que també arrastrava en la prova de Hemsedal, i no va estar al cent per cent. Això no la permetia forçar, ja que havia d'evitar que els problemes anessin a més. Tot i això, l'esquiadora va completar una bona actuació amb una 12a i 11a posició, respectivament, i ara tindrà un temps per recuperar-se i podrà estar al cent per cent en la propera prova.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT