PUBLICITAT

Un gabinet que tindrà continuïtat en cas de triomf

J.R.B.
ANDORRA LA VELLA

Cinca repetirà, segur. I la cònsol d'Andorra la Vella tindrà un ministeri gràcies al pacte entre DA i Cd'i. Però segons va explicar ahir, Martí compta amb la complicitat de la majoria dels seus ministres per continuar en el Govern en cas que Demòcrates per Andorra assoleixi la victòria a les urnes. «He fet gestions perquè els ministres puguin repetir mandat perquè es tracta d'una prioritat per seguir treballant en cas que DA guanyi les eleccions», va anunciar Martí als periodistes.

El calendari electoral està marcat per l'aprovació del pressupost de l'any que ve, però tot queda molt definit. «Jo decidiré», va bromejar Martí. Les previsions apunten a que els comptes de l'Estat siguin aprovats el 8 o 15 de gener. A partit d'aquí es posa en marxa la maquinària reglamentista que situaria les eleccions per renovar la cambra parlamentària els dies 1 0 8 de març, però «si queden lleis pendents fins el dia 15 no dissoldre el parlament», va avisar el cap de Govern. «S'ha de treballar amb molta intensitat perquè no estem per tirar coets», va precisar amb un to més pessimista.

Sigui com sigui, la data de les eleccions serà l'1 o el 8 de març, segons Martí, amb la voluntat que el pròxim Govern pugui estar en funcionament a principis d'abril.

Si aquest pròxim govern és de Demòcrates per Andorra, Martí va explicar que ja ha fet «les gestions» perquè bona part dels ministres repeteixin, perquè considera molt important que «hi hagi una continuïtat ràpida» per la importància dels dossiers que s'han de tirar endavant. No va voler dir els noms ni quants seran.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT