PUBLICITAT

Naturlàndia rep 100 visites el primer dia d'obertura

  • Es van habilitar cinc quilòmetres de pistes d'esquí de fons
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Uns turistes fotografien el paisatge, l'hivern passat. Foto: ÀLEX LARA

Tot i la forta tempesta de la setmana passada, Naturlàndia va poder obrir durant el cap de setmana cinc quilòmetres de pistes i va rebre un centenar de persones al dia per practicar esquí de fons i allotjar-se a l'alberg, segons informa l'ANA. La responsable del Departament Pedagògic, Laura Garcia, va fer un balanç molt positiu «ja que tot i les limitacions dels gruixos de neu, hem pogut complir amb el compromís que teníem amb clubs d'esquí de Catalunya i el Centre de Tecnificació».

A més de les pistes per practicar esquí de fons, Naturlàndia també va poder obrir en el seu primer cap de setmana de la temporada vàries de les seves activitats més atractives.El circuit de raquetes de neu, la zona del parc d'animals, la zona de trineus per a nens, les motos de neu infantils també van ser obertes. A banda d'aquestes atraccions, els usuaris també van poder gaudir de visites guiades.

La responsable del Departament Pedagògic del parc, Laura Garcia, es va mostrar satisfeta amb la resposta de la gent durant tot el cap de setmana, especialment dissabte, ja que es van vendre gairebé 80 forfets de temporada. Des de Naturlàndia confien en poder superar les xifres de l'any passat, i tot i que depenen del factor neu, són optimistes ja que tenen bona planificació de reserves.

Un altre factor que esperen que ajudi és la instal·lació dels nous canons de neu que està previst que estiguin engegats la setmana vinent.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT