PUBLICITAT

17 persones són detingudes durant la darrera setmana

  • Els delictes contra la seguretat de la circulació viària van ser la causa de nou dels arrestos
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un conductor passa el test d'alcoholèmia en un control del Cos de Policia. Foto: TONY LARA

La Policia va detenir nou persones per delictes contra la seguretat del trànsit. El passat dilluns els agents van detenir un espanyol no resident i un andorrà en ser controlats per cometre una infracció al codi de la circulació, amb unes taxes d'1,40 g/l.,, i de 0,94 g/l, respectivament. Entre dimecres, dijous i divendres es van produir cinc altres arrestos per alcoholèmia. Finalment, dissabte es va detenir un resident espanyol, amb una taxa d'1,40 g/l.,i un resident portuguès amb una taxa d'1,49 g/l., també com a presumpte autor de trencament d'una suspensió judicial del permís de conducció, informa l'ANA.

D'altra banda, la Policia va efectuar tres detencions per delictes contra la salut pública. Un no resident espanyol va ser enxampat amb 0,6 grams d'amfetamina i un altre amb 0,3 grams. Per últim, un andorrà va ser detingut per un presumpte delicte contra la salut pública.

El dilluns la Policia va detenir un no resident francès com a presumpte autor d'un delicte de violència física i psíquica en l'àmbit domèstic. La patrulla va ser requerida en un aparcament per una agressió conjugal.

Dimecres els agents van detenir un resident espanyol com a presumpte autor d'injúries i resistència greu a funcionaris de Policia. Acompanyava a un detingut per conducció sota els efectes de l'alcohol i va mostrar una actitud despectiva i amenaçadora.

Diumenge es van produir tres arrestos més: un andorrà va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces. A més, un resident cubà va ser arrestat com a autor d'un delicte de lesions i un no resident xinès va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. L'home tenia una ordre de recerca per utilització de falsa identitat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT