PUBLICITAT

Gutiérrez acaba 12a a la Copa d'Europa de Zinal

EL PERIÒDIC
ZINAL

Periodic
Foto: ALAIN GROUSCLAUDE/AGENCE ZOOM

Miréia Gutiérrez va disputar ahir el primer dels dos eslàloms que farà a Zina, Suïssa, en el marc de la Copa d'Europa. Gutiérrez va acabar el dia amb un temps final d'1min 37,30s, que li va servir per finalitzar en la 12a posició, a 2,32s de la vencedora, la francesa Nastasia Noens. Aquesta resultat també va servir a l'andorrana per sumar 23.59 punts FIS.

Lluïnt el dorsal 25, Gutiérrez va acabar la primera mànega amb un temps de 49,05s, fent el 20è millor resgistre i a 1.72s de la millor. En la segona, l'esquiadora ha marcat un temps molt destacable: 48,25s, millorant el de la primera mànega i acabant 10a que l'ha servit per quedar-se amb el 12è lloc final. «Ha sigut una Copa d'Europa amb molt nivell, amb 10 noies de la Copa del Món. No em vull acontentar d'aquests resultats, puc estar més endavant», va explicar ahir Gutiérrez.

L'andorrana va competir amb els mateixos problemes físics dels darrers dies i encara no està al cent per cent. Això l'obliga a no forçar per evitar que els problemes puguin ser més greus. «Encara em molesta l'abductor, faré avui i després intentaré recuperar-me al 100%», va explicar que avui té el segon eslàlom de la Copa d'Europa a la mateixa estació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT