PUBLICITAT

Day Star Wealth Management llança una emissió de 70 milions

  • L'empresa llança bons corporatius al 5,125% de rendiment anual
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto:

DDay Star Wealth Management (Suisse) SA ha anunciat el llançament d'una emissió de bons amb venciment 2024 per un valor de 70 milions de francs suïssos al 5,125% anual. El grup financer suís de capital 100% Andorrà, Day Star Wealth Management (Suisse) SA dedicat a oferir crèdits innovadors així com solucions d'inversió, gestió de patrimoni i assessorament financer als propietaris d'actius no convencionals UHNW.

Segons informa l'agència Europa Press, els bons surten al mercat mitjançant oferta pública a Suïssa, identificats amb el ISIN CH0255715242 tenen un venciment a deu anys i estan disponibles a partir de 35.000 francs suïssos, oferint un rendiment anual en forma de cupó del 5,125%.Els ingressos nets obtinguts d'aquesta emissió, es destinaran principalment a augmentar la cartera de crèdit de clients garantida per obres d'art d'autors màster, així com a l'abonament d'alguns costos i despeses relacionades.

Day Star Wealth Management (Suisse) SA ofereix crèdits contra obres d'art amb un loan to value de fins al 33% del valor de l'obra i fins a 24 mesos, les obres sempre queden dipositades en un operador tercer de bona fe sota el seu control. En concret, els bons, estan avalats pels actius de la companyia i per les operacions de crèdit amb garantia real. Day Star Wealth Management controla el fons d'inversió en art Day Star Art Fund que actualment gestiona 51 milions de dòlars amb la previsió d'arribar aquest any als 100 milions. Els bons tindran el mateix ordre de prelació que la totalitat del seu deute sènior no garantit i no subordinat, tant actual com futur. La companyia preveu un bon comportament del mercat de l'art en els propers anys ja que el paper de l'art en la gestió de patrimonis està canviant, passant del col·leccionisme als serveis de gestió de patrimonis artístics. El creixent valor de l'art porta a la necessitat de la creació de serveis financers i bancaris per protegir, millorar i rendibilitzar aquest valor. La inversió en el mercat mundial dels fons d'art augmentar en un 55% el 2013.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT