PUBLICITAT

Andorra amb La Marató de TV3

  • Les parròquies es mobilitzen amb activitats diverses per recaptar fons per la gala benèfica
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Cinc joves ballarines en un dels espectacles de la Gala benèfica de rítmica i dansa, ahir Foto: ÀLEX LARA

La tradicional Marató de TV3 va celebrar ahir la seva 23a edició, aquest any destinada a recaptar fons per combatre les malalties del cor. Sant Julià de Lòria, com és habitual, va ser la parròquia més activa. El Comú i una quinzena de col·laboradors van organitzar una vintena d'activitats, que aquest any es van concentrar al centre del poble i van aplegar a un gran nombre de visitants durant tot el dia que van gaudir dels actes i van poder col·laborar per a la causa amb donatius o la compra de samarretes solidàries per 5 euros, les quals, a més, van ser signades pels jugadors del MoraBanc Andorra, el C.E. Sant julià, i el ciclista Joaquim Purito Rodríguez.

La cònsol major, Montserrat Gil, va celebrar la bona afluència i va assegurar que l'únic objectiu aquest diumenge era superar la recaptació de l'any passat -gairebé 6.000 euros- per «solidaritat, per donar suport als que pateixen tot aquest tipus de malalties que en algun moment tots hem patit de prop». Gil, a més, va reconèixer que «no ens esperàvem tanta gent», en veure la quantitat d'assistents que van anar-se acostant a tots els indrets de la parròquia on s'hi feien actes i actvitats.

El Centre Esportiu es va omplir de joves jugant al futbol, a l'església parroquial van celebrar-se cantades de la coral, a l'avinguda Verge de Canòlich es va disputar una cursa d'esquís de rodes i un llançament de globus... Però l'emplaçament on es van concentrar la majoria d'activitats va ser, un cop més, l'envelat de la plaça de la Germandat, que va acollir, entre d'altres, l'esperada final del Concurs de Cuina Infantil. Segons informa l'ANA, la guanyadora de la final va ser la Gina del Rio, i la van acompanyar al podi Nil Correia i Martí Cabanes.

Gil va assegurar que «estem molt contents de tota la col·laboració, tota la gent que ens ha acompanyat i esperem recaptar molts diners». La cònsol major de Sant Julià de Lòria, va expressar el desig de tots de superar els gairebé 6.000 euros que es van recaptar la passada edició i poder «donar-nos suport, perquè ens pot passar en qualsevol moment a nosaltres, tothom ha d'estar conscienciat sobre les malalties del cor per poder-nos ajudar en el moment que calgui».

Rítmica i dansa a Andorra / A la capital també s'hi van fer activitats per la Marató. Al Poliesportiu d'Andorra la Vella, per exemple, s'hi va celebrar una Gala benèfica de rítmica i dansa, organitzada pel Club Rítmica Serradells juntament amb el Govern i el Comú.

Al Park Hotel el ball també en va ser el protagonista, amb el dinar solidari organitzat per l'Escola de Ball Xavi i Sususana, amb el suport del Comú i de la Federació Andorrana de Ball Esportiu.

I a Encamp, més de 400 persones van participar a la segona cursa organitzada per l'escola andorrana de segona ensenyança.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT