PUBLICITAT

Cop de cap de Juli en el 87 per sumar el 8è triomf

  • L'Andorra fa «el millor partit de la temporada», segons Justo Ruiz
GASS ANDORRA
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Foto:

Va costar 87 minuts, però al final l'FC Andorra va sumar la vuitena victòria consecutiva en la Segona Catalana, el que el manté líder de la categoria, i enviant, de retruc, un missatge directe als pròxims rivals. Juli Sánchez, de cap, quan havia entrat al terreny de joc en el minut 69, va ser l'autor del gol que trencava la xarxa defensiva que l'Artesa de Segre havia instal·lat a Aixovall.

La primera part del matx del dissabte al camp andorrà va exposar els arguments de tots dos equips. L'Andorra posava el joc i el domini, mentre que l'Artesa es dedicava a saber jugar a l'equip tricolor, que durant els primers 45 minuts gairebé no va tenir ocasions per marcar. En tot cas, alguna rematada des de la frontal i una falta directa ja quan acabava el temps, però que no va acabar per fer el mal desitjat.

Així va començar la segona meitat que havia de ser la que posés les coses al lloc. Però no arribava el gol. Justo Ruiz des de la banqueta donava ordres, el seu equip responia amb lluita i entrades per la banda esquerra on Leo Alves invitava a l'optimisme, tot i que el seu treball, acompanyat des de darrere amb Mateo, no trobava porteria. Amb tot, hi va haver alguna ocasió, com la del minut 65, després d'un córner que va forçar Leo, es va demanar penal que, veritablement, ho va semblar. O quan en el 68 una falta des del lateral no va trobar rematador mentre la pilota es passejava per davant de la porteria de Jordi Martínez creant incertesa però directament fora. En el 72 va arribar una de les més clares. Aquí Leo va fer la centrada, i quan dos jugadors andorrans es disposaven a rematar, l'errada d'un va deixar la pilota en terra a l'altre, Riera en aquest cas, que sense aixecar-se va deixar anar la cama per rematar, trobant-se al centre amb el porter. Oriol ho va provar en el 80 des de la frontal, i ja amb Juli Sánchez al camp (va entrar per Sebas en el 69), aquest ho provava amb l'interior pel pal llarg, també des de lluny, però les dues rematades anaven fora. Llavors va arribar el gol del petit davanter, de cap des del segon pal tirant-se en planxa, gairebé sol, i tres punts més que es quedaven a Aixovall. Vuitena victòria, l'Andorra que segueix líder.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT