PUBLICITAT

Dayraut i Panis, reis del gel

GASS ANDORRA
PAS DE LA CASA

El trofeu Andros es va acomiadar d'Andorra dissabte al vespre amb una victòria d'Olivier Panis, un expert en aquesta competició degut a la seva llarga experiència. Tot i això, l'ex pilot de Fórmula 1 no es va posar líder de la classificació general, si no que va ser el guanyador de la primera final, Jean-Philippe Dayraut que, tot i finalitzar cinquè en la segona carrera, manté el lideratge de la competició després del pas d'aquesta pel Principat amb 226 punts, sis més que Panis.

Condicions òptimes del Circuit/ La pista del Circuit d'Andorra Pas de la Casa va estar en perfectes condicions gràcies al gran esforç des de l'Automòbil Club Andorra, liderat per Toti Sasplugas i Marcel besolí, que van deixar la pista en condicions optimes, tot i que al final hi havia algunes zones amb l'asfalt al descobert.

Dayraut, la primera, Panis, la segona/ En la final del divendres, Dayraut es va imposar deixant clares les seves intencions per aquesta temporada. En la categoria d'Elit 2, el Mini de Thierry Joncoux va creuar primer la meta. Ambdos, es van imposar també en la final de dissabte al matí, reforçant el seu lideratge. Dissabte a la nit canviava el guió, amb un Olivier Panis dominador, i no va donar opció, guanyant a Andréa Dubourg i el seu Renault Clio 3. En Elit 2, les classificatòries les va dominar Christophe Anquetil, però era Lionel Daziano i el seu Toyota Auris qui es van emportar la victòria en la cursa per davant de Vasily Gryazin i Thierry Joncoux, els tres primers de la classificació final d'aquesta segona final.

Nathanaël Berthon domina l'elèctric/ El subcampió de la temporada passada, Nathanaël Berthon va ocupar la primera posició en la categoria d'Andros Elèctric en les dues curses. En la primera el van acompanyar en el podi Franck Lagorce i Louis Gervoson i en la segona carrera van ser Aurélin Panis i Louis Gervoson qui van ocupar el segon i tercer esgraó del podi. El fins ara líder de la categoria, Fracnk Lagorce, va finalitzar sisè aquesta segona final i el va fer perdre el lideratge en favor de Berthon.

Marine Mercier manté el liderat/ En el retorn de la categoria femenina a l'Andors i a Andorra, Marie papillon va aconseguir el triomf en la primera final, just per davant de la líder, Marine Mercier. En la segona carrera, va ser Elisa Chevillon qui va guanyar amb força avantatge a Mercier, que també va finalitzar segona i que li servia per mantenir el lideratge de la categoria femenina, just per davant de les dues guanyadores de les proves a Andorra.

L'Andros es dirigirà ara a Alpe d'Huez, on es disputarà la tercera prova el cap de setmana següent.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT