PUBLICITAT

Márquez: «Pagaré els meus impostos a Espanya encara que visqui a Andorra»

  • El pilot afirma que el Principat és un entorn ideal per preparar-se
EL PERIÒDIC
BARCELONA

Periodic
El pilot de Cervera Foto: EL PERIÒDIC

Després de la informació que parlava de la marxa de Marc Márquez a viure a Andorra, on pagaria els seus impostos, el pilot català va fer ahir les seves primeres declaracions des de llavors, al Palau Sant Jordi, en què se li va escapar alguna llàgrima, després de patir cert atac per part de l'opinió pública.

«M'és difícil parlar, perquè mai parlo de la meva vida privada, ja que el meu és la passió per les motos, però crec que aquest és un moment important. Els que em coneixeu sabeu que sempre he estat molt directe i molt sincer. Tinc 21 anys, visc amb la meva família i sempre he tingut una relació molt estreta amb ella, però com tot jove he decidit crear el meu propi espai, la meva casa i el fet d'anar a Andorra ha estat perquè he estat molts hiverns, moltes èpoques l'any i, sobretot, perquè també estaré molts hiverns i en moltes èpoques de l'any allà, ja que per preparar-me físicament és un entorn ideal i favorable», va dir el pilot el de Cervera.

«Els impostos no han estat la motivació. És més, no sé el que passarà en el futur, però vull deixar clar que pagaré i seguiré pagant l'any que ve els meus impostos a Espanya», va afegir Marc. El bicampió de MotoGP, visiblement emocionat va finalitzat dient que «l'únic que vull fer és seguir corrent i gaudint amb moto».

El pilot català ha rebut una allau de crítiques quan es va difondre la seva decisió d'establir la seva residència a Andorra, on té una fidelitat especial. Des de la premsa espanyola i catalana s'ha acusat l'esportistes de fer aquest canvi de residència únicament per motius fiscals, una acusació que ahir el pilot va voler rebatre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT