PUBLICITAT

Setze parades a la capital de productes nadalencs

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els alumnes de l'Escola de Música ofereixen un concert durant l'acte d'inauguració de la fira, ahir. Foto: ANA/J.D.

Ahir va ser inaugurada la Fira de Santa Llúcia d'Andorra la Vella amb 16 parades de productes exclusivament nadalencs emplaçats a la plaça Guillemó. Els cònsols de la parròquia, Rosa Ferrer i Jordi Minguillón, acompanyats per altres membres de la corporació, la subsíndica general, Mònica Bonell i els ambaixadors d'Espanya i França, Manuel Montobbio i Ginette de Matha, van passejar per les parades per saludar als comerciants que participen en la fira durant tot el cap de setmana.

La nova edició de la Fira de Santa Llúcia va quedar inaugurada amb un concert dels alumnes de l'Escola de Música de la parròquia que van interpretat nadales amb flauta, piano i violí. Després, les autoritats van fer el tradicional passeig per donar la benvinguda als comerciants.

Ferrer va explicar que de les 25 demandes que hi ha hagut, finalment s'han instal·lat 16 parades per prioritzar els productes nadalencs i els comerços vinculats a la parròquia. Ferrer va destacar que la novetat d'aquesta edició és «la reunificació de totes les casetes i el seu entorn per fer-la més acollidora a la plaça Guillemó en comptes de a la rambla Molines i la plaça del Poble».

activitats / Durant tot el cap de setmana, fins demà al vespre, la fira comptarà també amb nombroses activitats de les diferents entitats culturals d'Andorra la Vella.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT