PUBLICITAT

Ferrer destaca que Ton Armengol és una persona afí i de la seva confiança

  • Martí hauria sondejat Torres Falcó d'Encamp per a la llista nacional
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, va referència a la feina ja intensa que està portant a terme DA i Cd'i de cara a concretar el pacte electoral i els rostres que faran possible les llistes. Així, Ferrer va assegurar ahir que encara és precipitat assegurar que Ton Armengol encapçalarà la llista territorial a les eleccions generals, afegint que «no pot confirmar aquest fet». Tot i això, la cònsol va subratllar que Armengol és una persona de la seva confiança i «sols puc parlar bé d'ell».

Ranmateix, en cercels de DA es dóna veracitat a la possibilitat que el conegut comercial sigui el relleu de Ferrer al capdavant de la candidatura parròquial. Segons va informar ahir RTVA, a llista territorial dels demòcrates que ja està ben perfilada és la d'Andorra la Vella. Fruit del pacte entre DA i Cd'i, la llista l'encapçalaria Ton Armengol, persona de la confiança de la cònsol major Rosa Ferrer. El segon lloc l'hauria d'ocupar algú de l'òrbita demòcrata, si bé encara no s'ha decidit.

La televisió pública també va precisar que el cap de Govern, Toni Martí, es va posar en contacte el maig amb l'encampadà i exmembre del PS Jordi Torres Falcó per oferir-li un lloc destacat a la llista nacional.

Pel que fa a la llista territorial encampadana, Xavier Montané no ha decidit si repetirà com a conseller. La seva decisió també podria determinar la de Carles Enseñat. En qualsevol cas, assenyala RTVA, la configuració de la llista aniria en funció de si l'excònsol Miquel Alís encapçalés una llista territorial d'SDP. Això podria fer repensar el perfil dels candidats demòcrates a la llista d´Encamp.

Pel que fa a la Massana els taronges miren de trobar un candidat que tanqui files entre les principals famílies polítiques i evitar una candidatura liberal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT