PUBLICITAT

El Principat com a destí preferit

  • Andorra, Alps francesos i Sierra Nevada , les zones més buscades pel portal Atrápalo
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El complex del centre termolúdic de Caldea, a la parròquia d'Escaldes-Engordany. Foto: TONY LARA

Els aficionats a la neu estan d'enhorabona, ja que s'acosta el millor moment de l'any per gaudir de les seves activitats favorites. Sota l'eslògan «Munta't el teu pla de Neu», Atrápalo, el portal d'oci, llança una sèrie de propostes per gaudir de la neu.

Entre les zones més demandades pels usuaris del portal per fer una escapada, es troben, en aquest ordre, Andorra, Alps francesos, Sierra Nevada, Pirineus català, Pirineu aragonès i Font Romeu, situat al departament de Pirineus Orientals a la regió de Llenguadoc-Rosselló i al centre dels Pirineus catalans, a l'Alta Cerdanya. Així mateix, els Alps suïssos, depenent del nivell adquisitiu, també formen part del rànquing.

Les previsions de cara a la temporada de neu d'aquest any són positives. Segons Vicky Galimany, Product Manager d'hotels d'Atrápalo, «El ritme de reserves avança bé i esperem augmentar un 15% les vendes respecte al 2013, encara que aquesta evolució dependrà de la climatologia i de la qualitat de la neu». Per a aquest any, «el nostre principal objectiu és augmentar el nombre de vendes dels nostres paquets personalitzats que inclouen esport i relax», va afegir.

Algunes de les èpoques més sol·licitades i idònies per fer aquest tipus d'escapades són els ponts -com el de desembre, que ha presentat les millors condicions per a la pràctica d'aquest esport-, els caps de setmana de desembre i gener, Nadal, fi de any i Reis. El preu mitjà per reserva, pel que fa a allotjament i forfet, és d'aproximadament 260 € per persona. Aquest tipus de contractacions no inclou extres, com el lloguer de material.

Pel que fa a hotels, les reserves de neu situen Andorra, Pirineu aragonès, Pirineu català i Sierra Nevada en les destinacions més demandades pels usuaris d'Atrápalo. En aquest cas, el preu mitjà per reserva és més alt que la mitjana normal, al voltant dels 500 €, ja que inclou forfait i altres extres com lloguer de material, entrada a Caldea i altres activitats.

Oferta variada

Per a l'allotjament, Atrápalo presenta nombroses opcions des de cases de fusta, habitacions amb llar de foc, hotels a peu de pista, amb spa ... Més de 1.000 opcions disponibles des 41 €. Des de 84 € euros per persona, el portal presenta diferents propostes.

Una de les escapades més completes que ofereix Atrápalo, ideal per practicar l'esport preferit i relaxar-se després, és la que inclou forfet d'un dia a Vallnord i relax a Caldea. A partir de 84 € per persona (preu mínim per al 13 de desembre), aquest paquet inclou estada d'una nit en habitació doble en règim d'allotjament i esmorzar, forfet d'esquí d'un dia a Vallnord i entrada general de 3 hores al espai termolúdic de Caldea. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT