PUBLICITAT

Campanya de recollida d'ampolles de cava i xampany

  • S'han instal·lat 25 contenidors al carrer i a les deixalleries comunals
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

A partir del proper dilluns els comuns instal·laran contenidors especials de recollida d'ampolles de cava i xampany durant les festes. D'aquesta manera les ampolles recollides, en lloc de seguir el procés de reciclatge, seran reutilitzades per tal de reduir en gran mesura els impactes derivats de la gestió d'aquest tipus de residu.

En el conjunt del país s'ubicaran més de 25 contenidors al carrer i a les deixalleries comunals. En paral·lel, el conjunt de comuns té previst informar els principals productors com els hotels, els bars i els restaurants perquè aportin les ampolles de cava i xampany generades durant les festes a les deixalleries o en contenidors en les seves instal·lacions. La campanya finalitzarà el 15 de gener.

A la parròquia de Canillo els punts de recollida s'han situat a la plaça de Montaup i a l'aparcament de la Poste a Soldeu. A Encamp, es poden trobar a l'aparcament comunal Prat de l'Areny, a l'avinguda Joan Martí cruïlla amb el carrer de la Vena, a l'aparcament comunal d'Encamp, al carrer Sant Miquel – Comerç Janina, a la plaça Sant Miquel, i a la carretera de Vila - Urbanització Vila del Sol.

A Ordino, els punts s'han situat a la plaça Major, al Prat de Call, i al Prat de Vilella. A la Massana es poden trobar a les Fontetes, i a Andorra la Vella a l'aparcament del Parc Central, a l'aparcament d'Enclar i a la zona de triatge d'Encorcers. Pel que fa a Sant Julià, els punts se situen a la plaça Francesc Cairat, a l'aparcament Prat Gran, i a la zona de les Arades (avinguda Verge de Canòlich). Finalment, a Escaldes-Engordany es podran portar a la minideixalleria comunal de l'avinguda del Fener. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT