PUBLICITAT

El nou repte d'Ajram serà en bicicleta i passarà per Andorra

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

El conegut escriptor, esportista i broker espanyol Josef Ajram ha plantejat un nou repte pel proper dijous 18 de setembre, amb molt de protagonisme andorrà. La seva nova fita té com a objectiu demostrar que sense esforç no hi ha resultats. Per aquest motiu, anirà des de Barcelona fins a Andorra en bicicleta de carrera.

Un cop arribi al Principat, però, el repte només haurà fet que començar. Anirà fins les instal·lacions de Vallnord i es muntarà a la seva nova fat bike, una bicicleta de BTT amb les rodes més amples de l'habitual i que farà servir a la seva propera competició, l'Snow Epic que s'organitza als Alps Suïsos. La intenció és pedalejar fins al pic del Cubil (2.358 metres). Estarà custodiat en tot moment per tres motos de neu, que a més a més il·luminaran el seu recorregut i controlaran que no s'allunyi del seu objectiu.

Un cop arribi a dalt del cim baixarà sense parar fins al restaurant mirador situat a 2.052 metres d'alçada, on s'ha organitzat un aperitiu.

Ajram ha impulsat aquest nou repte esportiu per celebrar la publicació del seu darrer llibre, Prepárate para triunfar (Alienta).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT