PUBLICITAT

Montse Mayol, Oriol Solà, Iñaki Rubio i David Gálvez als 'Berenars literaris'

  • El Centre de Cultura Catalana organitzar les xarrades a La Puça
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Il·lustració del conte de ?Cabretes al país de les meravelles' de Montse Mayol. Foto: MONTSE MAYOL

El Centre de la Cultura Catalana presenta un any més els Berenars Literaris, una sèrie de xerrades que es faran durant la propera a La Puça. Els convidats aquest any seran una il·lustradora i tres escriptor: la Montse Mayol – dimarts 16 de desembre a les 19h–l'Oriol Solà – dimecres 17 de desembre a les 19h– i l'Iñaki Rubio i el David Gálvez – dijous 18 de desembre a les 19h.

Els Berenars Literaris són converses al voltant d'una taula en les quals participen un escriptor del país, que és el convidat protagonista, i els seus lectors o gent que el vol conèixer.

Durant aquesta xerrada d'una hora de durada, l'escriptor explica el seu procés creatiu, quines han estat les dificultats per poder publicar, quins els beneficis o perjudicis de ser escriptor a Andorra, i sobretot respon les preguntes dels lectors que l'acompanyaran durant aquest berenar.

El CCC ja fa diversos anys que organitza aquestes xerrades, que s'han celebrat a quatre cafeteries de la capital, i al local del CCC. Aquest any l'entorn triat és el Rebost del Padrí/Llibreria La Puça, «que ofereix el millor espai possible per aquest tipus d'esdeveniments, ja que dins el seu patró de negoci ja barregen la literatura i el menjar».

Tot plegat amb l'objectiu d'apropar l'escriptor al seu lector, fugint de les presentacions de llibres clàssiques en què l'escriptor i lector estan separats per una tarima, i posant-los tots plegats en una mateixa taula amb un to molt més proper.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT