PUBLICITAT

'Rastres de sàndal' als Cinemes Rocafort

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Avui a les 20 h i a les 22 h i demà a les 19 h el Cinema Rocafort ofereix la producció catalana Rastres de sàndal, protagonitzada per Nandita Das, Aina Clotet i Naby Dakhli, i dirigida per Maria Ripoll.

La pel·lícula explica la història de La Mina, una adolescent de tretze anys, òrfena, que treballa com a criada d'una família rica a Mumbai. Mai no ha deixat de recordar la seva germana petita, la Sita, de qui va ser separada a la força. La Mina es convertirà en una gran actriu de Bollywood, casada amb el fill gran de la família on va treballar. Com a actriu famosa i adulta feliç, finalment trobarà la seva germana a Barcelona. Però els pares adoptius de la Sita han esborrat tot el seu passat. Ara es diu Paula, treballa al Centre de Medicina Regenerativa com a biòloga especialista en cèl.lules mare.

«Per a amants dels melodrames de sempre. (...) El millor: la barreja de gèneres i cultures. El pitjor: la seva història sembla que l'hem vist moltes vegades (...) », opina Nuria Vidal de Fotogrames.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT