PUBLICITAT

La Seu organitza un grapat d'activitats en pro La Marató de TV3

  • El volum de les activitats se centrarà demà diumenge
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

La Seu ho té tot a punt per celebrar aquest cap de setmana el gruix de les activitats populars organitzades pel teixit associatiu de la ciutat per a recaptar fons en benefici de La Marató de TV3 que aquest any està dedicada a les malalties del cor. La capital alturgellenca té preparades 30 activitats diferents dedicades en pro d'aquest programa solidari que organitza cada any Televisió de Catalunya. L'edició d'enguany està dedicada a malalties com l'angina de pit, l'infart, les valvulopaties, les cardiopaties congènites, entre d'altres, que afecten a persones de totes les edats i provoquen grans canvis en la vida quotidiana de les persones que les pateixen

LES ACTIVITATS/Per a avui està organitzat un taller antiestrès que es realitzarà a la sala parquet del Palau Municipal d'Esports entre les quatre i les set de la tarda. A les sis de la tarda se celebrarà un concert pro Marató a càrrec de l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell, a la sala Sant Domènec.

Durant la jornada que se celebra La Marató de TV3, demà diumenge, la Seu ha organitzat un munt d'activitats benèfiques que tindran lloc tant el matí com a la tarda: A les 9 del matí el trofeu Minairons pro Marató al pavelló poliesportiu municipal. A les 11 un programa individualitzat d'exercici físic a la sala de parquet del Palau Municipal d'Esports i, a la mateixa hora, sortida de marxa nòrdica, amb inici a la font del passeig Joan Brudieu.

De les 11 a les 14 hores a la plaça Catalunya, hi haurà venda de llibres i jocs de segona mà; venda d'estels a càrrec de l'AMPA del col·legi La Salle; venda d'articles nadalencs a càrrec de l'AMPA de l'institut Joan Brudieu; parada informativa de l'Associació contra el Càncer; xocolata i coca; cercavila i ballada de gegants i grallers ballada de sardanes; fes-te diable per una estona; passejada en moto, passejades a cavall; parada solidària i sorteig d'entrades per visitar el Camp Nou, de la Penya Barcelonista Urgellenca; venda de Buffs i circuit solidari i observació solar.

A les cinc de la tarda se celebrarà el ja tradicional quinto popular pro marató que tindrà lloc al gimnàs del col·legi La Salle. També a la tarda de diumenge hi haurà un berenar popular i ball amb Miquel Comella, a l'Esplai de la Gent Gran.

Els actes en benefici de La Marató de TV3 seguiran el diumenge 21 de desembre amb la celebració d'un campionat de petanca que s'iniciarà a dos quarts de deu del matí a les pistes municipals de petanca de la Seu. A les set de la tarda del mateix diumenge 21 de desembre tindrà lloc a la sala Sant Domènec el Concert de Nadal a càrrec de l'Orquestra de Cambra Cadí, on recaptaran donatius. Els actes tindran continuïtat fins al proper 6 de gener amb un concert a la catedral. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT