PUBLICITAT

Després de tres derrotes, toca revifar la situació contra el Múrcia

  • «Quan no hem patit, merda, no ha anat bé», assegura el tècnic, que espera que l'equip respongui
R.M.S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Joan Peñarroya, durant una conferència de premsa Foto: ÀLEX LARA

«Sempre he dit que si nosaltres patim, és que anem bé, i fins ara ha estat així. Espero que arribarà algun dia que no sigui així, però quan no hem patit, merda, no ha anat bé». Així resumia ahir el tècnic del MoraBanc Andorra, Joan Peñarroya, el paper que ha de tenir el seu equip en cada partit de la Lliga ACB. En l'11a jornada d'aquest cap de setmana, el conjunt andorrà rep la visita, avui a les 21.00 al Poliesportiu, de l'UCAM Múrcia, equip que ocupa la 10a posició amb cinc victòries i cinc derrotes. Els andorrans només han guanyat tres partits i compten els tres últims enfrontament per derrotes.

«El nostre objectiu no és patir, sinó que la gent gaudeixi, però a mi se'm fa molt difícil que nosaltres estiguem en condicions de guanyar un partit amb facilitat», va manifestar l'entrenador, que es reafirmava en la idea de tota la temporada: «Hem d'estar preparats per guanyar en l'últim segon». I això ho diu perquè el seu equip no pot baixar els braços mai, no es pot permetre ni un segon de respir davant cap rival, i menys contra un com l'UCAM, que tot i ser irregular està tenint un bon paper en la competició i «no és cap revelació». «Té equilibri entre experiència i joventut, però aquesta joventut ja amb molts minuts», va explicar Peñarroya, que va analitzar el rival: «Té dos bases que es complementen molt bé, amb joc a camp obert, com Neto i Cabezas, després dos supertiradors a la línia exterior com Wood i Bamforth, l'experiència d'un jugador capaç de fer de tot com Kelati, i la intensitat d'un guerrer com Rojas, i per dintre jugadors polivalents: la força de Lima, Radovic i Antelo per jugar de fora a dins, i la corpulència d'Arteaga».

FACTOR PSICOLÒGIC PER A SUPERAR / «Portem tres derrotes però ni quan sortim de guanyar ni quan sortim de perdre, hem d'intentar que ens afecti el menys possible. Hem de netejar caps», va dir Peñarroya. que sap que el seu equip no arriba en el millor moment després de tres derrotes, però no hi vol pensar, tot apel·lant al treball propi: «Quan deixes de tenir la teva essència i el teu nivell, ho passes malament amb tothom. Li passa això als equips grans, imagina a nosaltres. No podem estar pensant que venim de perdre o estem irregulars. No podem anar amb aquesta sensació, perquè si no, aquesta lliga se'ns pot fer eterna. Ho hem de saber gestionar. Estem en el peatge de conèixer la competició», va sentenciar.

Per la seva part, Marc Blanch va destacar ahir que l'equip ha de treballar en bloc, que és el que els ha donat victòries: «Segurament ens falta un líder, però nosaltres hem de tirar tots endavant, en conjunt». «Hi han hagut partits bastant irregulars que en la segona meitat som totalment diferents. Hem d'intentar mantenir la línia de joc contra La Penya, contra Canàries o la segona meitat contra el València».

ASIER, FORA DE LA LLISTA, BETO AMB VIRUS / «Asier no estarà en la llista», va dir el tècnic, que sí que va dir que és «possible» que hi sigui Felipe, del B, que juga el diumenge. Així mateix, Beto no va entrenar dijous per un procés víric que, en principi, no hauria d'impedir la seva participació avui en el matx contra l'UCAM Múrcia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT