PUBLICITAT

Esteve finalitza 21è en els 22km patinadors de Livigno

  • L'andorrà acaba entre els millors en una carrera entre 275 participants
EL PERIÒDIC
LIVIGNO

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Ahir es va disputar a Livigno (Itàlia) la primera prova del cap de setmana de curses a aquesta estació italiana. La cita va ser els 22,5km en modalitat patinador, en la qual Ireneu Esteve va finalitzar en la 21a posició d'un total de 275 participants.

Esteve va arribar a la línia de meta amb un crono de 51min 33s, a 2min 38s del guanyador, l'alemany Lucas Boegl, i ho va fer competint amb un esquí trencat des del quilòmetre 6 de la cursa. Van completar el podi els també alemanys Bernhard Benedikt, segon, i Thomas Wick, tercer, a 8 i 9 segons de Boegl, respectivament. Esteve tornarà a córrer a Livigno demà diumenge a la cursa de 35km clàssic.

EROLA: «ESTÀ A UN NIVELL MOLT BO» / Joan Erola, entrenador d'Esteve, va manifestar al respecte de la cursa que tot i el trencament de l'esquí, «ha estat a un nivell molt alt per la seva edat». «Tret del trencament, estic molt satisfet», hi va afegir el tècnic, que assegurava: «El més important és que està a un nivell molt bo respecte als centreeuropeus, més del que m'esperava». Respecte a la prova de demà, va dir: «Serà molt dura per a ell, però aquestes curses llargues també les ha d'anar fent».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT