PUBLICITAT

Jornada per conèixer els beneficis del Kundalini Ioga

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Delegació Andorrana de Kundalini Ioga (AEKY) organitza avui a les noves dependències comunals d'Andorra la Vella una jornada dedicada a donar a conèixer els beneficis i fonaments d'aquesta modalitat de Ioga a tot el públic andorrà que hi vulgui participar.

Les activitats se centraran a la tarda, i començaran a partir de les 19 hores amb una conferència a càrrec de l'escriptor Andrés Pascual, autor del llibre Viajar, 10 enseñanzas para mejorar tu vida. Pascual exposarà als assistents els beneficis de practicar el Kundalini Ioga i oferirà a tots els que s'apropin a les noves dependències comunals un exemplar del seu llibre, molt sol·licitat.

masterclass solidària / A continuació, pels volts de les 20 hores, tindrà lloc la novena Masterclass solidària en benefici de l'Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca) en la qual mestres de l'AEKY oferiran una classe a tots els que s'hi apuntin. Així mateix, convidaran els assistents que ho desitgin a realitzar una donació segons la voluntat que anirà en benefici d'Assandca.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT