PUBLICITAT

Amida rebutja la petició de la FAAD de reunir-se per aclarir problemes

  • Grandvallet al·lega, entre d'altres, manca de temes a tractar
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La Federació Andorrana d'Associacions de persones amb Discapacitats (FAAD) van enviar dimarts una carta a la presidenta d'Amida, Agustina Grandvallet, per tal de citar-la a una reunió per aclarir el perquè de les seves declaracions, on assegurava no estar en «sintonia» amb la FAAD i on es plantejava marxar. Aquesta petició formal per escrit va ser resposta dimecres mateix. Grandvallet, en nom d'Amida, va rebutjar realitzar aquesta trobada.

El motiu de la denegació exposat per Grandvallet són «les dates nadalenques, manca de tractament dels temes a plantejar amb la FAAD per part de la seva junta directiva i temes, molt respectables, de salut», segons va informar ahir la pròpia FAAD. És a dir, malgrat estar disgustada amb el seu funcionament i considerar que no s'està representant com caldria als seus associats, no considera que siguin aspectes que es pugui resoldre mitjançant cap reunió.

La Federació va reiterar ahir la seva sorpresa per aquestes manifestacions. «Fins al moment no sabem quines són les problemàtiques que manifesta a diversos mitjans de comunicació», van plantejar. La junta directiva li ha demanat sense sort a Grandvallet una trobada per «trobar camins d'entesa i solucions adients».

Així doncs, de moment tota la polèmica es troba en punt mort. «La junta Directiva de la FAAD resta doncs a l'espera que Amida ens doni les explicacions escaients a les seves inquietuds». La junta de la FAAD no es tornarà a pronunciar fins haver parlat amb els companys d'Amida, va comunicar ahir l'entitat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT