PUBLICITAT

L'Artesa, el següent

  • L'Andorra encadena set victòries consecutives i és el líder
@GassAndorra
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Justo observa un partit des de la banqueta, on seuen els suplents, en una imatge d'arxiu Foto: ÀLEX LARA

La 14a jornada de Lliga en Segona Catalana, normal, tranquil·la i habitual, i no un partit recuperat dels que encara li queden a l'FC Andorra, presenta l'equip que entrena Justo Ruiz contra l'Artesa de Segre, un conjunt de la mitja taula que preocupa al tècnic andorrà com qualsevol altre rival, perquè la mentalitat tricolor, tot i les set victòries consecutives, no és altra que no perdre de vista que han d'anar «partit a partit»: «Hem de ser conscients que queda molt, 23 partits, molts punts».

El matx serà demà dissabte a les 16.00h a Aixovall. «Estem en una bona dinàmica», va dir ahir el tècnic en roda de premsa, «però això no és fàcil en cap categoria». «És maco mirar la taula i veure't el primer, però no ens ha d'afectar», avisava Justo Ruiz, que el que busca és l'excel·lència en el seu bloc de jugadors, i per això demana un plus: «Hem d'intentar jugar cada vegada més minuts al mateix nivell. Ara combinem minuts molt bons amb altres amb desencert. Amb un 3-0 afrontes la segona part relaxat, i això ho hem d'evitar».

ARTESA, DE MITJA TAULA / L'Artesa de Segre és un equip de la mitja taula. Ocupa la 9a posició amb sis victòries i set derrotes, amb 24 gols a favor i els mateixos en contra. El que no sap és que és empatar en Segona Catalana, i porta una ratxa positiva que només va trencar el Cervera, equip de la part alta com l'Andorra, ara fa dues jornades.

«És un equip que porta una bona ratxa que va guanyar l'Alcarràs en l'últim partit, és un equip seriós i amb jugadors amb experiència», va assegurar ahir el tècnic andorrà, que en tot cas el que desitja és «arrodonir el cercle i tancar la setmana amb altres tres punts». Per la seva part, el jugador Ludo, que ahir va comparèixer també davant dels mitjans de comunicació, parla de la mentalitat de cada equip que juga contra l'Andorra: «Surten al 200%».

LUDO DUBTE, AYALA BAIXA / Són set les victòries consecutives que suma el conjunt andorrà, però no sembla que això hagi fet perdre l'oremus a la plantilla, que està centrada en la feina de sumar en cada matx. «El grup està molt confiat, amb una bona dinàmica», afirmava ahir el jugador Ludo, que intentarà arribar al matx de dissabte, tot i que el club prefereix no forçar la seva tornada per evitar una recaiguda que pugui ser pitjor. Tampoc no hi serà Ayala, que té per a més dies per recuperar-se, a més de Peppe, que està sancionat en veure la cinquena groga el passat dilluns, i Miguel, que no hi podrà ser per motius personals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT