PUBLICITAT

Ferran Vila defensa el lideratge en la Nocturna

@GassAndorra
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: TONY LARA

La segona prova de la Copa d'Andorra, la Cronoescalada Nocturna del Pas de la Casa es disputarà demà amb un únic recorregut: una pujada des de la base del telecadira de quatre fins al Coll Blanc, amb un desnivell de 420 metres. Per primera vegada, la nocturna correspon a la segona prova de la Copa d'Andorra, després que la introducció de la ‘Tomba La Coma ocupés la seva plaça com a prova inaugural. Aquesta serà la XVIII edició de la nocturna i s'espera que entre 80 i 100 esquiadors prenguin la sortida, i tot i que el límit està en 130 corredors, no s'espera que s'hi arribi.

Ferran Vila, guanyador de la primera prova, la de La Coma, defensarà el seu lideratge en la Copa d'Andorra. Darrera seu van finalitzar David Albós, Jaume Planella, Marc Vila i Jordi Alís, respectivament, que atemptaran contra la primera posició de Vila.

En la categoria femenina, serà Maria Fargues qui haurà de mantenir la primera posició, i Inka Belles, Michele Lodge, Carolina Poussier i Imma Mascort --de la segona a la cinquena classificada en la ‘Tomba' La Coma, respectivament-- intentaran posar-li les coses complicades a la líder momentània.

Pel que fa als horaris, les categories cadet i júnior masculí i femení seran les que encetaran la nit al Pas de la Casa, concretament, a les 17:30h. Mitja hora més tard, serà el torn de les sènior i veteranes i tancaran la jornada de competició els sèniors i veterans, a les 18:30h.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT