PUBLICITAT

'El sueño inefable' estarà a la venda a principis del 2015

  • Arrabal aconsegueix el finançament a través de verkami
L. F. M
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Portada del llibre ?El sueño inefable' de David Arrabal. Foto: EL PERIÒDIC

Ha estat a últim moment, gràcies a l'augment dels dos últims dies, però l'important és que el resultat ha estat positiu i l'escriptor andorrà David Arrabal ha aconseguit els 950 euros –a través de la plataforma verkami– per finançar l'edició i distribució de la seva nova novel·la, El sueño inefable, que els lectors podran trobar a les llibreries «el primer trimestre del 2015».

La plataforma Verkami també ha servit a l'autor per fer un estudi de mercat, i han decidit que la novel·la es distribuirà a Andorra, Catalunya i a l'Estat espanyol, perquè també hi ha hagut demanda d'aquest darrer.

Primer de tot, però, el llibre s'enviarà a la impremta aquesta mateixa setmana i els primers enviaments seran per als qui han col·laborat amb el seu projecte a través de verkami.

La novel·la El sueño inefable explica la història de Patricia, una dona que perd el seu marit, principal compositor d'un exitós grup de heavy metal. Jorge, un amic i famós guitarrista de la banda, decideix treure-la de la solitud i tornar a la ciutat que els va veure néixer; el lloc on es van conèixer i van compartir amistats imperdibles, gresques adolescents i la passió que els va unir a tots: la música. Però arran de la reunió un ens fosc comença a cobrar força, arribant a través dels seus malsons, i desboca un passat que ningú pot imaginar. El sueño inefable ens submergeix en una història inquietant i fosca, en la qual descobrirem què s'amaga darrere d'una carrera d'èxit, darrere d'una sincera amistat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT