PUBLICITAT

«Hem de fer tots un pas endavant»

  • Joan Peñarroya destaca la necessitat del lideratge de Sada en els partits fora de casa
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El tècnic del MoraBanc Andorra, Joan Peñarroya, va fer un balanç post partit ahir després de la complicada derrota davant el Fuenlabrada dilluns passat. La realitat és que les coses no han anat bé fins el moment a fora de casa, i s'ha notat molt la baixa del fitxatge estrella, Víctor Sada, que va venir a consolidar el MoraBanc a la màxima categoria, però només va poder jugar dos partits abans de la seva lesió complicada. «És evident que si Sada hi fos aniríem millor, i està clar que el lideratge no el tenim en la pista i que el robem a faltar en moments puntuals i fora de casa», va explicar ahir Peñarroya, que va afegir: «Quan arriben els mals moments no som capaços de revertir la situació, ens afecta molt i fa que s'allarguin. Llavors, entren els dubtes, el desencert i el deixar de ser un equip sòlid en situacions defensives».

És difícil tirar endavant els partits quan es posen tant difícils, sobretot si no hi és el més experimentat, però Peñarroya va explicar què ha de fer l'equip per sobreposar-se als moments complicats sense Sada: «No tenim un perfil de jugador que un dia et soluciona un partit. Tenim experiència amb Trías i Ivanov, però tampoc és el seu perfil. Hem de funcionar com un equip i fer un pas endavant tots».

Missatge a l'afició/ Joan Peñarroya també va tenir paraules per als aficionats, de qui pensa que estan fent un bon paper en el poliesportiu i els anima a continuar igual en el partit de dissabte: «Jo crec que l'afició està contenta del que veu i del que es troba al Poliesportiu. La gent és conscient que som un equip nou a la lliga i que perdre pot ser una situació normal aquesta temporada. L'afició, evidentment, té tot el dret i ens ha d'exigir molt més fora de casa. Jo els puc dir que l'equip està treballant i no estem aconseguint els resultats, ni estem rendint com crec que podem, però que l'esforç hi és, i jo demano que continuïn donant suport a l'equip i espero que dissabte ho tornin a fer per gaudir d'un bon espectacle i d'una victòria.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT