PUBLICITAT

El retorn de les dones, 'la novetat en l'Andros

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Trofeu Andros torna demà a passar pel Circuit Andorra Pas de la Casa per 21a vegada i la principal novetat d'aquesta 26a edició de la competició francesa és el retorn de la categoria femenina a l'Andros. Max Mamers va creure oportú rescatar aquest apartat de la competició que tanta acceptació havia tingut en anys anteriors. Les dones aniran a bord dels àgils Sprint-Cars, i hi participaran 11 pilots que mostraran tot el seu potencial.

Deixant de banda la principal novetat d'aquesta edició respecte a temporades anteriors, el Trofeu Andros arriba a la cita andorrana amb les màximes categories d'Elit 1 i Elit 2 i els potents Silhouettes amb motor de sis cilindres de 3.0 litres i 340cv amb tracció motriu i directriu a les quatre rodes. Cada un dels 14 cotxes està conduït alternativament per dos pilots, pertanyent cadascun a una de les dues categories reina. Per tant, els 28 millors pilots de curses sobre gel vindran a Andorra a competir,en la que serà la segona prova de la temporada de la prestigiosa competició francesa sobre gel després de la del cap de setmana passat a Val-Thorens.

Al Circuit Andorra Pas de la Casa tampoc faltarà el soroll únic dels 10 prototips elèctrics amb motors de 122cv i tracció posterior que destaquen per la seva competitivitat.

Els primers entrenaments començaran demà a partir de les 16:15h i la darrera cursa, la final de la categoria Elit 2, es disputarà dissabte a les 20:45h.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT