PUBLICITAT

70 inscrits al Festival de Joves Pianistes Andorrans

  • L'any que ve canviarà el format i passarà a ser un concurs
L.F.M
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un alumna interpretant una peça al piano. Foto: EL PERIÒDIC

Aquest diumenge tindrà lloc la quarta edició del Festival de Joves Pianistes Andorrans a l'Hotel Plaza a les 11.30 hores. La seva organitzadora, Roser Palomero Vendrell (Directora de l'Escola de Música Harmonia), va explicar ahir que en aquests quatre anys la participació no ha parat d'augmentar, fins arribar als 70 inscrits en aquesta edició.

El passat dissabte van dur a terme la prova de selecció – que ja van implantar l'any passat degut a l'augment de participació –, i van escollir 40 participants per a les tres categories, juvenil (14 -18 anys), infantil (9 - 13 any) i la tercera que s'incorpora aquesta edició: menuts (5-8 anys).

El festival s'obrirà amb l'actuació del grup Art i Torb, seguida d'una cançó de la coral de nens, que també tancaran el Festival amb una nadala.

Palomero va explicar que aquest any serà l'últim en format festival, i que per al 2015 passarà a ser un concurs, «i esperem que tingui el mateix èxit», sobretot per l'augment de participació, «posarem unes normes de selecció», això sí, l'objectiu serà el mateix, «que els joves pianistes puguin tocar en públic».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT