PUBLICITAT

Dos detinguts pel furt de catorze bicicletes

  • Un dels autors ingressa a la presó per un robatori amb violència
EL PERIÒDIC
PUIGCERDÀ

Periodic
L'estació central de trens de Puigcerdà. Foto: emili giménez

Agents dels mossos d'esquadra van detenir dos homes, de 20 i 27 anys, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns de La Garriga (Vallès Oriental), com a presumptes autors de 14 furts. Al primer detingut també se li imputa un robatori amb violència i intimidació i un delicte d'usurpació de l'estat civil.

Les detencions són el resultat d'un dispositiu policial conjunt, en el qual van participar agents dels mossos de les comissaries de Ripoll i Puigcerdà, que es va muntar arran una sèrie de furts de bicicletes a les comarques del Ripollès i Cerdanya.

La policia es van centrar en les estacions de tren ja que possiblement es traslladessin mitjançant la línia fèrria. El passat 27 de novembre, al voltant de quarts d'onze, una dotació policial va localitzar dos joves a l'estació de tren de Ripoll que coincidien plenament amb la descripció que havien aconseguit dels possibles autors.

Un d'ells duia una motxilla amb una cisalla i unes tenalles per tallar ferro. Davant les evidències i la concordança amb la descripció facilitada pels testimonis, la policia els va detenir com a presumptes autors de les sostraccions. Concretament, als detinguts se'ls inculpa catorze furts de bicicletes comesos aquesta tardor. D'aquests, vuit es van cometre en els municipis de Ripoll i Campdevànol i sis a la localitat de Puigcerdà.

Després de declarar el noi més jove va ingressar a la presó i, l'altre, va quedar en llibertat amb càrrecs. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT