PUBLICITAT

Recollida de firmes per a la millora de la C-14

  • Els veïns reclamen la construcció d'un túnel al tram dels Tres Ponts
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Foto: RÀDIO SEU

Un grup de veïns de l'Alt Urgell, principalment d'Organyà, ja han iniciat la recollida de signatures per demanar la millora de la C-14 al tram de Tres Ponts, que culmini amb la construcció d'un túnel. El col·lectiu valora positivament l'anunci de la Generalitat de desencallar el projecte, però seguirà reivindicant l'obra.

La portaveu del grup, Anna Solans, va agrair el fet que la Generalitat hagi expressat la seva intenció de recuperar el projecte del túnel, amb la previsió que es pugui executar la legislatura vinent i el compromís a reforçar la seguretat al pas pel congost de Tres Ponts. Malgrat tot, si no es compleix almenys aquest segon punt, els conductors i veïns no descarten mobilitzar-se, ja que consideren imprescindible garantir la seguretat.

Els veïns no descarten dur a terme altres accions si les millores queden novament en punt mort. Accions que podrien passar per tallar la C-14 per denunciar el risc que suposen l'actual traçat i el despreniment periòdic de roques i que tant risc representen. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT