PUBLICITAT

S'esperen entre 80 i 100 esquiadors a la nocturna

  • Dissabte, a les 17.30h, es donarà el tret de sortida a les primeres categories
El Periòdic
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Esquiadors durant la prova de la ?Tomba' la Coma, el 23 de novembre Foto: Ecoa

Després de 18 edicions de la mítica cronoescalada nocturna d'esquí de muntanya del Pas de la Casa, la prova va deixar de ser la cursa inaugural a de la Copa d'Andorra a causa de la irrupció de La Tomba la Coma, que va encetar la competició andorrana el passat 23 de novembre. Aquest dissabte vinent torna una de les curses més importants del circuit i una de les més espectaculars del calendari.

Per a aquesta edició, s'espera entre 80 i 100 participants, tenint com a referència els anys anteriors. El Club Pirinenc Andorrà (CPA) ha posat el límit en els 130 corredors, però no s'espera que s'hi arribi. De fet, les inscripcions encara estan obertes per a tothom, i ho estaran fins el divendres a les 18.00h. La voluntat que té el CPA és que la Nocturna sigui una cursa accessible per a tots aquells que vulguin participar, com ha estat tradicionalment, i on es reuneixin els competidors més experimentats i aquells que s'estan iniciant en la disciplina.

Com cada any, els horaris de sortida són diferents al de les altres proves de la Copa d'Andorra. La primera categoria, els cadets i júniors masculins i femenins, sortiran a les 17.30h. Els seguiran les sèniors i veteranes, que prendran la sortida mitja hora després. Els sènior i veterans masculins tancaran el dia, a les 18.00h.

En un principi, les condicions meteorològiques no seran un problema, tot i que les previsions donen neu, la cursa només s'anul·laria en cas extrems.

Ferran Vila arriba com a líder a la prova nocturna després d'imposar-se en la ‘Tomba' amb un temps de 46min 41,96s. En la categoria femenina, la líder és Maria Fargues que va acabar la primera prova primera en un temps de 54min 38,25s H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT