PUBLICITAT

El Consorci dels Petits Cantors i Metayer acorden la rescissió de mutu acord del contracte

  • La representació legal de la directora considera que la readmissió és impossible pel trencament de la confiança
  • La fins ara líder de la coral tindrà dret al preavís màxim de 90 dies i a una indemnització de 25 dies per any treballat
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


01102010_metayer
La fins fa poc directora dels Petits Cantors, Catherine Metayer. Foto: EL PERIÒDIC
Nou tomb en les turbulentes relacions entre la directora dels Petits Cantors, Catherine Metayer, i el Consorci rector de l'entitat. La fins ara directora i la presidenta del Consorci i ministra de Cultura, Susanna Vela, han arribat aquest matí a un acord sobre la rescissió de mutu acord del contracte. Metayer, doncs, ja no serà acomiadada dels Petits Cantors, sinó que sortirà de forma pactada. La representació legal de la directora i la titular del Ministeri han arribat a aquesta entesa que es farà pública previsiblement avui a la roda de premsa posterior a la reunió setmanal del Consell de Ministres.
El pacte a què s'ha arribat substitueix la carta d'acomiadament que va rebre la directora, per bé que no implica la seva readmissió. Per a la representació legal de Metayer, l'acord significa el reconeixement, per part del Consorci, de l'error d'haver-la fet fora. El lògic seria, doncs, la readmissió, però els representants legals de Metayer la descarten perquè "s'ha trencat la confiança".
L'acord permetrà a la fins ara directora percebre el preavís màxim de 90 dies i una indemnització de 25 dies per any treballat fins a un màxim d'un any de salari.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT