PUBLICITAT

Alta afluència en el Mercat de Nadal

  • El Comú de la Massana fa un bon balanç de les activitats i les consolida de cara a properes edicions
MARISA DA COSTA
LA MASSANA

Periodic
The Sey Sisters interpreta gospel, una de les actuacions millor valorades del Mercat de Nadal Foto: EDUARD COMELLAS

Ahir va finalitzar el Mercat de Nadal que des fa set anys se celebra a la plaça de les Fontetes de la Massana i el qual va tenir una alta afluència de gent durant el cap de setmana del pont de la Puríssima. L'òrgan comunal es va mostrar molt satisfet per l'acceptació que va generar el mercat entre els diferents col·lectius.

Els dies en què es va registrar una major concurrència van ser dissabte, diumenge i el matí d'ahir, coincidint amb la plena ocupació hotelera registrada el cap de setmana.

Segons va declarar ahir la consellera de Cultura, Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat del Comú de la Massana, Jael Pozo, «el Mercat de Nadal de la Massana s'ha consolidat com a element dinamitzador de la parròquia i com un bon complement per als turistes que venen per aquest pont».

Un total de 22 comerciants locals van exposar els seus articles artesanals, objectes de decoració nadalencs i diferents productes alimentaris. A més, també es van encarregar d'oferir diversos tallers creatius així com degustacions de beure i menjar, proposades pels mateixos mercaders. Aquestes iniciatives van ser molt ben acollides tant per part de la gent del país com dels turistes que es van apropar a Andorra per esquiar i fer les seves compres de cara a les festes.

Balanç/La primera valoració d'aquest esdeveniment és positiva. Totes les activitats organitzades van aplegar molt públic, sobretot l'actuació de The Sey Sisters, un trio de cantants femenines que van fer gaudir els presents amb el seu conegut repertori de gospel. Les activitats infantils i els espectacles d'animació van ser també les propostes estrella, atraient moltes famílies. De fet, hi va haver gent que no va poder gaudir de la representació de l'obra L'Illa del Tresor, degut a que es va completar l'aforament de la sala.

Dues propostes que també van fer ple van ser un taller culinari per aprendre a fer alfajores (dolços típics d'Argentina) i el de boles d'aigua. De fet, Pozo va afirmar que tant les degustacions com els tallers oferts pels propis estands «es potenciaran de cara a pròximes edicions».

El sorteig d'una cistella de Nadal repleta de productes dels diferents comerços participants va tancar aquesta edició que, previsiblement, es repetirà les properes festes nadalenques.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT