PUBLICITAT

Grandvalira amplia l'obertura fins als 95 km esquiables

  • Les nevades han deixat 40 centímetres de neu nova
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Grandvalira va informar ahir que ampliarà la zona esquiable fins als 95 quilòmetres (ahir van ser un total de 62 quilòmetres oberts) i a més a més l'anirà «ampliant progressivament» amb el condicionament de noves pistes. Aquesta àmplia obertura ha estat gràcies a les nevades que van caure sobretot durant tota la jornada de dissabte (també ahir però en menor quantitat), juntament amb el fred que ha permès mantenir els canons de neu a ple funcionament.

Les precipitacions que han caigut aquests dos primers dies de temporada d'esquí han permès a Grandvalira arribar fins a aquests 95 quilòmetres d'avui, dia de la Puríssima i festiu tant a Espanya com a Andorra.

Les nevades han deixat 40 centímetres de neu nova i els professionals de l'estació treballen per millorar els traçats ja oberts i ampliar la superfície esquiable, segons van assenyalar ahir en un comunicat.

Així, Grandvalira compta amb cinc dels sis sectors oberts. El Pas de la Casa, Grau Roig i Encamp estan connectats per pista i els tècnics decidiran a primera hora d'avui si la connexió de Grau Roig amb Soldeu s'obre als esquiadors.

D'altra banda, i segons va informar ahir RTVA, el domini calcula que durant aquests dies de cap de setmana llarg de la Puríssima vendrà uns 15.000 forfets. La majoria dels visitants a les pistes són de proximitat: sobretot catalans. També hi ha molt esquiador d'altres parts d'Espanya ja que hi ha força estacions del país veí que encara no han obert.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT