PUBLICITAT

Vallnord seguirà obrint només una part del sector d'Arcalís

EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Foto: VALLNORD

Malgrat les darreres nevades i el fred, el domini de Vallnord manté per avui les condicions d'obertura de l'estació, és a dir, la zona de la Coma d'Arcalís, concretament el 40% de pistes obertes en aquest sector. Unes pistes que ahir es van omplir d'esquiadors malgrat que a primera hora del dia les condicions eren força adverses (vent i fred).

De moment, Vallnord descarta obrir els sectors de Pal i Arinsal perquè es considera que no es pot oferir prou qualitat de neu, i també per un tema de seguretat.

Això si, les dues estacions estaran obertes en els seus serveis de restauració i d'activitats. Arinsal obre el telecabina Els Orriols i tres punts de restauració. Pel que fa a Pal, obre el telecabina de la Massana i també tres punts de restauració. A més a més, també es poden practicar activitats com les raquetes de neu, el múxing, el passeig en vehicle eruga i els trineus.

De fet, ahir no van ser pocs els que es van apropar fins Pal per gaudir de la neu (sobretot famílies), i de les novetats en restauració.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT