PUBLICITAT

Vuit quilòmetres de cua al Riu Runer per entrar i sortir del país

  • Per avui es recomana evitar sortir d'Andorra direcció a Espanya entre les 10 i les 15 hores
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Cues per entrar al país ahir al matí Foto: TONY LARA

La segona jornada del Pont de la Puríssima va tornar a ser sinònim de complicacions a la xarxa viària, tant per accedir al Principat com per sortir-ne. Pel que fa a l'entrada, i segons van informar des de l'Àrea de Mobilitat, es van registrar fins a vuit quilòmetres de cues a l'N-145 per entrar a Andorra. Els mateixos quilòmetres que es van registrar per sortir a partir de les 19 hores de la tarda (les retencions arribaven fins al pont de Santa Coloma). A més, alguns conductors van constatar aturades i trànsit lent des del Pla de Sant Tirs.

A més a més, i a causa de l'intens trànsit per pujar a les pistes d'esquí sumat a les condicions adverses, també hi va haver complicacions al Tarter i a l'entrada de Canillo per la necessitat de posar cadenes als vehicles. De la mateixa manera, va haver-hi retencions per pujar a Arcalís.

Des de les 9.45 hores del matí es va començat a notar trànsit lent a l'N145 per accedir al Principat i a les 10.30 hores es van començar a acumular les cues fins a arribar als vuit quilòmetres. Això si, com va puntualitzar a l'ANA Mobilitat, van ser amb «efecte acordió», de manera que la circulació s'anava aturant per trams.

Per evitar les cues d'avui, Mobilitat recomana evitar sortir de les 10 a les 15 hores per la frontera hispanoandorrana i de les 15 a les 20 hores per la frontera del Pas de la Casa.

Es calcula que durant els tres dies del pont hauran entrat al país 49.000 vehicles.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT