PUBLICITAT

Cap de setmana de podis per a Verdú

  • Ahir va finalitzar en la tercera plaça en un gegant FIS a Geilo, el dia següent de ser segon
GASS ANDORRA
ARCALÍS

L'equip masculí d'esquí alpí continuava a Geilo (Noruega) aquest cap de setmana, en el qual hi havia programats dos gegants FIS. Aquests van servir per concedir a l'equip nacional els primers podis de la temporada, en els esquís d'un única protagonista: Joan Verdú. Tercer ahir, segon dissabte.

Tota la delegació tricolor va poder completar la carrera d'ahir. Verdú va fer una marca d'1min 56,31s i va quedar-se a 62 centèsimes del vencedor, el noruec Henrik Roea (1min 55,69s); per darrera d'ell van ser Àxel Esteve, amb un vuitè lloc, Robert Solsona 15è i Arnau Puig 32è.

En la categoria femenina també va destacar Sara Raméntol, amb una cinquena plaça a 1,78s de la vencedora, la finlandesa Nina Halme (1min 56,46s); Carmina Pallàs va ser la desena, Sissi Hinterreitner la 26a, Noemí Mora la 30a, Mariona Raméntol la 47a i Marta Ribó no va acabar la primera mànega.

Dissabte, van haver-hi més o menys els mateixos protagonistes, en el primer gegant FIS de Geilo. Verdú, que va fer una segona posició –millor que ahir–, curiosament va acabar a més temps del primer: a 82 centèsimes del noruec Peder Dahlum Eide (1min 49, 75s), sent discret en una primera mànega en la que va marcar el setè millor registre però refent-se en la segona aconseguint el millor temps. Àxel Esteve va ser 12è a 2,67s del guanyador i Josh Alayrach el 22è a 3,95s.

En la categoria femenina, Raméntol no va destacar tant com ahir. De fet va acabar per davant d'ella Pallàs, novena i a 3,08s de la guanyadora, Nina Halme (1min 52,51s). Raméntol va ser la 20a a 4,87s, Hinterreitner va ser la 29a a 5,82s, Mora la 44a a 10,88 i Ribío la 70a a 16,56. Mariona Raméntol va quedar fora de la cursa en la primera mànega.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT