PUBLICITAT

Escaldes acull el primer 3d6

  • Els Castellers d'Andorra van realitzar també un 4d6 i dos pilars per participar amb la Telethon 2014
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'actuació d'ahir dels Castellers d'Andorra. Foto: CASTELLERS D?ANDORRA

Dins dels actes organitzats al Principat ahir per col·laborar amb la Telethon 2014, i recaptar diners destinats a la investigació de les malalties rares, els Castellers d'Andorra van ser una de les atraccions principals.

En la seva estrena a la parròquia d'Escaldes-Engordany, la colla castellera d'el Principat s'havia posat com a objectiu un 3 de 6, un 4 de 6 i dos pilars de 4, els quals van poder descarregar sense problemes.

Malgrat que l'actuació s'havia de celebrar íntegrament a l'Avinguda Carlemany, les baixes temperatures van obligar a que els castells més grans s'haguessin de realitzar a l'interior del Centre Comercial Illa Carlemany, la Direcció del qual va cedir el seu espai desinteressadament per a la pràctica de l'activitat, tal i com van informar des de la colla. El 3d6 va ser la primera construcció en realitzar-se, una castell, el qual no havien pogut completar l'anterior actuació degut a una indisposició a darrera hora de la nena que feia d'acotxadora, i el qual ahir es va coronar sense cap complicació.

El segon castell realitzat a l'interior del Centre Comercial va ser el 4d6, que, «malgrat obrir-se una mica de tronc, també s'ha carregat i descarregat sense problemes», i que passa a ser una construcció que els Castellers d'Andorra ja comencen a dominar.

La resta de l'actuació es va celebrar a l'Avinguda Carlemany, davant de la carpa que els organitzadors de la Telethon tenien a l'entrada superior del Centre, i que va constar de dos pilars de quatre, en els quals les enxanetes van desplegar dues pancartes de l'esdeveniment que avui es feia.

Els Castellers d'Andorra amb aquest castells descarregats, continuen la línia progressiva dins del món casteller i malgrat de la seva joventut com a Colla, no arriben als sis mesos de fundació i dos mesos i mig des de que assagen en un local cobert, estan assolint fites molt importants.

La propera actuació per a la qual estan treballant és descarregar en una mateixa actuació el 3d6, 4d6 i 4d6 amb el pilar, la qual cosa suposaria una actuació complerta de castells de gamma de sis imprescindible per poder aconseguir l'estatus de Colla Oficial, es per això que fan una crida per que la gent que vulgui formar part del món casteller vingui als assajos i a formar part de la Colla.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT