PUBLICITAT

Dues obres de Martin Blanco a Miami i Los Angeles

  • ?Santificat sigui el teu nom' formarà part de la mostra ?Snap to grid'
LAIA F. MAROT
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
A l'esquerra, ?Danys col·laterals', a la dreta, ?Santificat sigui el teu nom'. Foto: MARTIN BLANCO

La fira d'art SCOPE Art Miami, una de les fires més prestigioses pel nivell dels seus expositors, per les seves edicions a les ciutats de Nova York, Basilea i Miami des de fa més d'una dècada i que atreu a una gran quantitat de visitants a la recerca de conèixer les últimes tendències de l'art contemporani internacional, nous artistes i conceptes emergents, va acollir ahir una de les obres de Martin Blanco: Dany col·lateral. Aquesta obra va ser seleccionada pel jurat de la comunitat internacional d'artistes See.me –de la qual Blanco n'és membre–, per formar part de la exposició interactiva que van realitzar al seu estand durant la fira.

Dany col·lateral és una crítica «a aquest món ple d'eufemismes», tal i com va explicar ahir Blanco. «L'eufemisme de civils morts en una guerra, és a dir danys col·laterals», l'obra mostra «com d'indefensos estem davant de qualsevol cosa que vulguin fer».

Per altra banda, Blanco es va mostrar content també per un altra obra seleccionada, Santificat sigui el teu nom, aquesta vegada escollida pel Centre d'Art Digital de Los Angeles, per participar a l'exposició col·lectiva internacional Snap to grid –tot d'obres en format petit, DN4, penjades al museu. L'exposició estarà disponible de l'11 de desembre al 3 de gener del 2015. Santificat sigui el teu nom posa el dit a la llaga de «solucionar-ho tot amb una pastilla», com a exemple «el tipo que va diagnosticar el TDH, que després va dir que s'ho havia inventat, i ara es mediquen tots els nens suposadament hiperactius!».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT