PUBLICITAT

La Massana ret homenatge als seus voluntaris

  • Més de 30 persones dediquen el temps a millorar el benestar dels altres
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Baró durant l'acte d' homenatge als voluntaris de la parròquia, ahir Foto: EDUARD COMELLAS

Amb motiu de la Jornada Internacional del Voluntariat que anualment se celebra el dia 5 de desembre, la parròquia massanenca va aprofitar el retorn, un cap de setmana més, del Mercat de Nadal per retre homenatge ahir a les més de 30 persones que presten els serveis a la parròquia i que dediquen el seu temps lliure a millorar el benestar dels altres, ja sigui a través dels seus coneixements terapèutics (voluntariat per al Benestar), oferint tallers i cursets per a la gent gran, participant en les festes populars i esdeveniments que organitza el Comú (com els joves del Punt 400), o participant econòmicament en projectes socials, com és el cas de Carisma, que gestiona la botiga benèfica de segona mà.

En aquest dia implantat per les Nacions Unides per retre tribut a la participació de les persones que contribueixen al canvi a nivell local, nacional i global, el cònsol major de la parròquia, Davd Baró, va destacar la important tasca altruista i desinteressada de les persones que posen els seus coneixements per ajudar a altres persones o que es dediquen a la millora de la parròquia.

Baró va assenyalar que «a la Massana tenim sort de comptar amb un gran equip de voluntaris que contribueixen a millorar el benestar a la parròquia»,. A més, va afegir que «es tracta de persones que no busquen reconeixement, que treballen intensament des de l'anonimat, però avui hem volgut convocar-los en aquesta festa per agrair-los la seva feina i per lliurar-los el carnet acreditatiu de voluntaris».

Després del lliurament dels carnets i diplomes acreditatius es va fer una gran foto de família i una exhibició de balls en línia, amb les alumnes i la mestra del taller de ball, Antònia Gili, la voluntària que porta més temps oferint els seus serveis al Comú.

Molta gent es va aplegar en aquest acte de reconeixement.

Es va fer una menció especial a Fernando Herrador, el primer Voluntari per al Benestar. Herrador, que no va ser present ahir, va oferir els seus coneixements de reiki per pal·liar els efectes de la quimioteràpia en els malalts oncològics. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT