PUBLICITAT

Més a prop del Nadal

  • 40 parades ompliran fins dilluns l'envelat situat a la plaça de la germandat on se celebra la tradicional Fira de Santa Llúcia
IMAR MARTÍNEZ
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Foto: TONY LARA

La fira de Santa Llúcia de Sant Julià de Lòria va donar ahir el tret de sortida. L'envelat de la plaça de la germandat es va anar omplint de visitants i curiosos que van poder gaudir de les prop de 40 parades que omplen aquest any l'emplaçament. La música i els motius nadalencs, acompanyats de l'olor dels productes fets allà mateix com les ametlles garrapinyades creen un ambient acollidor i festiu que s'allargarà durant els quatre dies que durarà aquest any la fira gràcies a la coincidència amb la festivitat de la Immaculada Concepció. Per donar-li més vida a la Fira, s'ha instal·lat un photocall perquè, els qui vulguin, pengin les imatges al facebook del departament de Turisme per participar en un sorteig i optar a diferents premis.

Mentre els grans volten entre objectes de decoració típics nadalencs -i no tan típics com les figures de pessebre amb moviment-, complements per la llar i de roba o productes alimentaris típics, els més petits poden gaudir dels inflables i les atraccions que s'han col·locat a l'aparcament de Reig Patrimonia, just davant de l'envelat. A més, fins dilluns es faran espectacles per als més petits i tallers també relacionats amb el Nadal.

A més, aquest any la solidaritat també hi serà present. Demà a les 13.00 hores el xef reboster Guille Cervera ajudarà als tres finalistes del I Concurs de Cuina infantil a elaborar una peça de xocolata que serà subhastada. Els diners recaptats es destinaran a La Marató de TV3. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT