PUBLICITAT

Concert de gospel amb Marlena Smalls

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Avui, a les 22 hores, arriba a Escaldes-Engordany Marlena Smalls; aquesta cantant està considerada una de les més versàtils, dinàmiques i inspirades artistes dels Estats Units. Va començar a cantar a la First Street Baptist Church de Cincinatti. Marlena també ha interpretat música contemporània, jazz i blues. Ha actuat amb Melba Moore, Walter Hawkins & The Hawkins Family i Frieda Payne. Ha treballat amb el productor de pel·lícules Joel Silver i amb Glen Close, Demi Moore i Tom Hanks. Cal destacar el seu personatge de ‘Buba's Mom' a Forrest Gump. També destaquen les seves actuacions per un gran grup de personalitats com Hillary Clinton i la reina Isabell II d'Anglaterra.

Fundadora del Festival Gullah de Beaufort, que atrau anualment més de 100.000 persones, i del grup The Hallelujah Singers l'any 1990 per preservar la cultura Gullah de les illes de Carolina del Sud.

En aquest concert a Escaldes-Engordany, Marlena Smalls oferirà al públic la millor selecció de melodies gospel i blues del sud dels Estats Units amb el seu espectacle Marlena Happy & Bluesy acompanyada de The Hallelujah Gosepl Chorale.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT