PUBLICITAT

El Pessebre torna als carrers

  • Més de 30 noves peces han permès ampliar la representació del naixement fins a Sant Serni
MARISA DA COSTA
CANILLO

Periodic
Els nens visiten els porcs a la cort, ahir a Canillo Foto: TONY LARA

La gent gran i els nens van ser ahir els protagonistes de la inauguració del Pessebre de Canillo, que aquest any arriba a la seva sisena edició.

L'òrgan comunal de la parròquia ha tornat a muntar un Naixement amb figures a mida real: des de bous fins a ovelles, passant per un mercat de queviures i artesania, un hostal o un estable amb ases i dos homes cuinant just al davant. Aquest Nadal, el Pessebre mostra novetats. La incorporació de més de 30 figures de diferents mides han possibilitat ampliar aquesta reproducció fidel fins a l'església de Sant Serni. La població de Canillo va augmentar ahir en persones i animals que no marxaran fins la primera setmana de febrer del'any que ve.

La inauguració de l'acte va anar a càrrec dels més petits de la parròquia, més de 200 alumnes de les escoles andorrana i francesa de Canillo. Els nens i nenes van aguantar la cinta inaugural que la presidenta de l'associació de gent gran de la parròquia, Rosa Alcobé, juntament amb el cònsol major, Josep Mandicó, van tallar. Ambdós col·lectius van fer el recorregut de visita al Pessebre enmig de la nevada. L'esmorzar amb coca i xocolata calenta els va ajudar a passar el fred.

El Betlem no ha estat la única iniciativa nadalenca empresa pel Comú. A més de les figures repartides pels punts més turístics de la parròquia i que, segons va afirmar la consellera de Turisme, Meritxell Alcobé, és un gran reclam turístic, s'han invertit més de 50.000 euros en la renovació de l'enllumenat nadalenc.

Després de la ruta, els padrins van anar a dinar a l'Sport Hotel Village de Soldeu, on a més van gaudir d'un espectacle de màgia participativa a càrrec del mag Joaquín Matas. Van finalitzar la jornada amb un ball amenitzat per l'orquestra Eufòria Musical. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT