PUBLICITAT

Encesa de llums de Nadal a la Seu d'Urgell amb sorpresa final

  • La Catedral romànica de Santa Maria es convertirà en una gran pantalla d'imatge i llum
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
L'encesa nadalenca a la Seu d'Urgell l'any passat Foto: EL PERIÒDIC

La Seu d'Urgell donarà demà el tret de sortida de la programació nadalenca del Món Màgic de les Muntanyes amb la cerimònia d'encesa de llums que aquest any inclou una sorpresa final amb un espectacle d'imatge i llum que transformarà la catedral de Santa Maria en una gran pantalla on succeiran fets màgics.

L'encesa de llums s'iniciarà a les set de la tarda des de la plaça Catalunya amb la tradicional cercavila de minairons –personatges del Món Màgic de les Muntanyes– amb foc i llum a càrrec dels Diables de l'Alt Urgell, pels carrers fins arribar a la plaça dels Oms, on es realitzarà l'espectacle final a la façana de la catedral.

Respecte a aquest acte que obre oficialment les festes de Nadal a la capital alturgellenca, l'ajuntament va apostar aquest any per fer un salt endavant en la realització de l'encesa de llums amb una inauguració més atractiu, amb nou enllumenat i on els protagonistes principals seran la llum, el foc, els personatges del Món Màgic i el colofó final a la plaça on està ubicada la casa consistorial.

L''encesa de llums es fa demà tot aprofitant que és un dia festiu que s'encavalca amb diumenge i dilluns 8, Festivitat de la Puríssima, amb l'objectiu que aquesta proposta nadalenca esdevingui també un reclam turístic per a la ciutat, informa RadioSeu.

La programació recull fins al 6 de gener una cinquantena d'activitats per a totes les edats. El programa engloba propostes tant culturals, familiars com esportives i de promoció comercial, amb l'objectiu que des dels més petits als més grans visquin la màgia de les festes nadalenques, tant siguin urgellencs com a visitants.

La regidora de Festes i Tradicions, Meritxell Planes, remarca que «era necessari fer un salt endavant en la realització de l'encesa de llums i per això fem una aposta potent amb un acte inaugural del Món Màgic de les Muntanyes més atractiu».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT