PUBLICITAT

Tallers pels més petits a l'Espai Ermengol

JOSEP ROMERO
LA SEU D'URGELL

El programa nadalenc El Món Màgic de les Muntanyes proposa per demà, a les cinc de la tarda a l'Espai Ermengol, el taller Tastem formatges de Cadí, adreçat a nens i nenes de 6 a 12 anys. Serà conduït per Josep Balcells, enginyer agrònom en indústries alimentàries i tècnic de la Cooperativa Cadí.

Els nens i nenes podran degustar els diferents formatges que s'elaboren en aquesta cooperativa alturgellenca. Per poder participar en aquesta activitat cal fer inscripció prèvia al mateix Espai Ermengol, i abonar un euro.

Segons va explicar el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de la Seu, Jordi Pallarès, «l'objectiu d'aquests tallers és dinamitzar el comerç de la ciutat tot aprofitant la campanya de dinamització comercial d'aquesta franja horària dels dissabtes», per tal que les famílies tinguin un motiu per apropar-se al centre. L'Espai Ermengol té preparats per als dissabtes a la tarda tres tallers més adreçats al públic infantil. El taller Prepara els teus torrons de Nadal serà el 13 de desembre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT