PUBLICITAT

El PS pregunta per la despesa «milionària» en carreteres i rotondes

  • Els socialdemòcrates destaquen que també hi ha despeses afegides
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La consellera general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Rosa Gili, vol saber la despesa efectuada en carreteres, rotondes i asfalt per part del Govern durant aquest any. En aquest sentit, va entrar ahir al matí al registre del Consell General una pregunta en tràmit d'urgència perquè sigui resposta pel Govern, de forma oral, davant el ple en la sessió que se celebrarà aquesta tarda.

En un comunicat, el PS assenyala que durant aquest any, s'han adjudicat des del Govern «quantitats milionàries en infraestructures viàries». En aquest sentit, els socialdemòcrates destaquen que cal tenir present que «aquests costos també impliquen despeses afegides que consisteixen en l'elaboració d'estudis dels projectes, en els treballs de control de qualitat a més de la mateixa despesa d'eixamplament de carreteres o de construccions». A la vegada, segons apunten, algunes d'aquestes inversions han estat assumides en part per FEDA i Andorra Telecom. Davant d'aquesta situació, Gili pregunta al Govern «quin és l'import total de les despeses en carreteres, rotondes i asfalt d'aquest any 2014 i quin import suposarà pels anys posteriors en plurianuals?».

En la sessió d'aquesta tarda el Govern ha de respondre la pregunta presentada per David Rios Rius, president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, per escrit de data 25 de novembre del 2014, relativa a la signatura del conveni per evitar la doble imposició amb Espanya.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT