PUBLICITAT

Els afectats consideren injustificada la seva demora

  • La construcció de la glorieta porta 20 anys reclamant-se
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
Vista panoràmica del poble de Montferrer, a l'Alt Urgell. Foto: TONY LARA

La Plataforma d'Afectats per la rotonda de Montferrer considera que no són certes les declaracions realitzades per la Subdelegada del govern espanyol a Lleida, Imma Manso, en les quals va assegurar que la construcció de la cruïlla a la nacional 260, a l'altura de l'hotel El Castell d'aquesta localitat de l'Alt Urgell, s'estava retardant degut a què no hi havia projecte previ d'obra. Manso va indicar que ara s'està treballant en un de més recent, per la qual cosa no hi ha data per a la licitació i, conseqüentment, el tràmit no seria tan ràpid com es voldria.

El moviment veïnal i ciutadà va desmentir ahir a Manso tot afirmat que el projecte actual està fa mesos sobre la taula del Ministeri de Foment. La direcció general de carreteres estudia en aquests moments l'impacte paisatgístic de l'obra. La plataforma va indicar que l'any 1992 es va dissenyar una idea en el que hi havia un programa de rotondes pressupostades des de Vilaller fins a Bellver que es va fer una realitat excepte la glorieta de Montferrer que es va desestimar perquè el pla contemplava el desdoblament de la carretera en 8 quilòmetres i la construcció de dos túnels entre Montferrer i la capital de l'Alt Urgell.

Foment va afirmar, de la seva part, que licitarà abans que acabi l'any, les dues glorietes projectades entre els punts quilomètrics 227,102 i 228,640, entre Castellciutat i La Seu. El pressupost té un cost aproximat d'1,5 milions d'euros. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT