Lluís Marín, 17è en el Nacional d'Austrià amb tots els cracks

• Mireia Gutiérrez arrisca i obté la 26a posició en l'eslàlom de la Copa d'Europa de Hemsedal
ESCALDES-ENGORDANY

Lluís Marín va disputar ahir la primera competició de la temporada 2014-2015 de surf de neu a Pitzal, en els Campionats Nacionals d'Àustria. Una cita en la qual precisament hi havia tots els cracks del moment, per la qual cosa era un bon termòmetre per mesurar el seu potencial en el circuit internacional de boardercross. El resultat va ser correcte, tot i que potser es queda una mica enrere en comparació amb la seva classificació en la Copa del Món. D'entre noranta corredors, va arribar als vuitens de final, per la qual cosa va finalitzar 17è sumant 50,40 punts.

També hi va competir Maeva Estévez, que va obtenir el mateix resultat, però d'entre 42 participants: 17a i 50,40 punts. Bona paper de la promesa tricolor, que segons els tècnics de la FAE «va anar de menys a més».

Avui tots dos tenen un altre test. Mateix escenari, mateixos rivals i una cita de més valor internacional: la Copa d'Europa.

D'altra banda, a Hemsedal (Noruega), Mireia Gutiérrez finalment va decidir disputar l'eslàlom de Copa d'Europa. En l'escalfament va notar que les molèsties a l'abductor per un petit trencament fibrilar persistien però tot i així va arriscar i va fer un resultat més que correcte: va fer el 22è millor registre en la primera mànega, per la qual cosa es va classificar sense problemes per a la segona i finalment va ser 26a a 3min 15s de la primera classificada, la sueca Lisa Blomqvist, i 28,10 punts FIS.

Avui farà el segon eslàlom i entren en acció els equips masculins i femenins de la FAE a Geilo.